Preskoči ukaz traka
Preskoči na glavno vsebino

Prijava na poletno šolo 2019

Prijavnica na poletno šolo
Pozorno preberite, katerih aktivnosti se lahko udeležite v posameznem dnevu – pazite, nekatere aktivnosti potekajo vzporedno. 
 
Če se na posamezen dan ne želite prijaviti na nobeno aktivnost, označite »/«.
 
Na vaš elektronski naslov, boste prav tako dobili potrditveno elektronsko pošto o oddani prijavi in izbranih modulih
Priloži datotekoPriloži datoteko
|
Črkovanje ...Črkovanje ...

Priimek *


Ime *


E-naslov *


Srednja šola/gimnazija, ki jo obiskujete: *


Letnik, ki ga obiskujete *

   

Ponedeljek, 26.8. *

Torek, 27.8. *

Sreda, 28.8. *

Četrtek, 29.8. *

Petek, 30.8. *

Želim, da mi Karierni centri Univerze v Ljubljani na zgornji e-naslov pošiljajo obvestila o vseh dejavnostih, ki jih organizirajo za dijake (kadarkoli se lahko odjavim). *

Vaše osebne podatke bo kot upravljavec obdelovala Univerza v Ljubljani (Kongresni trg 12, 1000 Ljubljana) za namen izvedbe pogodbe o udeležbi, ki jo s prijavo na Poletno šolo za dijake: Več kot 360 priložnosti, ki čakajo nate, sklenete z Univerzo v Ljubljani. Pooblaščena oseba za varstvo podatkov: dpo@uni-lj.si.

Vaše osebne podatke, ki so označeni z * (priimek, ime, e-naslov, srednja šola/gimnazija, letnik) bomo na podlagi našega zakonitega interesa, da izpolnimo zahteve iz Pogodbe o sofinanciranju izvedbe operacije »Karierni centri Univerze v Ljubljani – vaš kompas na karierni poti« v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014–2020 posredovali Ministrstvu za izobraževanje, znanost in šport in Službi Vlade Republike Slovenije za razvoj in evropsko kohezijsko politiko in jih hranili do 31. 12 2022. Če nam svojih osebnih podatkov ne boste posredovali, se na dogodek Poletne šole za dijake: Več kot 360 priložnosti, ki čakajo nate ne boste mogli prijaviti in se ga udeležiti. Univerza v Ljubljani vaših osebnih podatkov ne bo posredovala tretjim osebam, razen pogodbenemu obdelovalcu KompasXnet, d. o. o., ki skrbi za vzdrževanje programske opreme prijav na dogodke.

V kolikor ste označili, da želite prejemati obvestila Kariernih centrov, boste obvestila prejemali, dokler se od prejemanja ne odjavite s klikom na povezavo »odjava«, ki je navedena na koncu vsakega obvestila. Od prejemanja obvestil se lahko kadarkoli odjavite tudi tako, da nam pošljete sporočilo na kc@uni-lj.si. Obvestila pošiljamo z uporabo orodja Squalomail d.o.o.  

Seznanjen/a sem, da imam glede osebnih podatkov, ki se nanašajo name, pravico do dostopa, popravka in v zvezi s tem omejitve obdelave, ter pravico do prenosljivosti in ugovora (vključno s pravico do pritožbe pri Informacijskem pooblaščencu).

S klikom na gumb »Shrani« potrjujem seznanitev z vsem zgoraj navedenim in oddajam svojo prijavo na dogodek.