Preskoči ukaz traka
Preskoči na glavno vsebino

SOS pred vpisom

SOS pred vpisom, rektorat Univerze v Ljubljani (Kongresni trg 12), 29. 2. 2020

Pozorno preberite, katerih aktivnosti se želite udeležiti - nekatere aktivnosti potekajo vzporedno. 

Na vaš elektronski naslov boste dobili potrditveno elektronsko pošto o oddani prijavi in izbranih delavnicah.


Priloži datotekoPriloži datoteko
|
Črkovanje ...Črkovanje ...

Priimek *


Ime *


E-naslov *


Srednja šola/gimnazija, ki jo obiskujete:


Letnik, v katerega ste vpisani *


Prijavljam se na *

Želim, da mi Karierni centri Univerze v Ljubljani na zgornji e-naslov pošiljajo obvestila o vseh dejavnostih, ki jih organizirajo za dijake (kadarkoli se lahko odjavim) *

Vaše osebne podatke bo kot upravljavec obdelovala Univerza v Ljubljani (Kongresni trg 12, 1000 Ljubljana) za namen izvedbe pogodbe o udeležbi, ki jo s prijavo na dogodek SOS pred vpisom, sklenete z Univerzo v Ljubljani. Pooblaščena oseba za varstvo podatkov: dpo@uni-lj.si.

Vaše osebne podatke, ki so označeni z * (priimek, ime, e-naslov, srednja šola/gimnazija, letnik) bomo na podlagi našega zakonitega interesa, da izpolnimo zahteve iz Pogodbe o sofinanciranju izvedbe operacije »Karierni centri Univerze v Ljubljani – vaš kompas na karierni poti« v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014–2020 posredovali Ministrstvu za izobraževanje, znanost in šport in Službi Vlade Republike Slovenije za razvoj in evropsko kohezijsko politiko in jih hranili do 31. 12 2022. Če nam svojih osebnih podatkov ne boste posredovali, se na dogodek PSOS pred vpisom ne boste mogli prijaviti in se ga udeležiti. Univerza v Ljubljani vaših osebnih podatkov ne bo posredovala tretjim osebam, razen pogodbenemu obdelovalcu KompasXnet, d. o. o., ki skrbi za vzdrževanje programske opreme prijav na dogodke.

V kolikor ste označili, da želite prejemati obvestila Kariernih centrov, boste obvestila prejemali, dokler se od prejemanja ne odjavite s klikom na povezavo »odjava«, ki je navedena na koncu vsakega obvestila. Od prejemanja obvestil se lahko kadarkoli odjavite tudi tako, da nam pošljete sporočilo na kc@uni-lj.si. Obvestila pošiljamo z uporabo orodja Squalomail d.o.o.  

Seznanjen/a sem, da imam glede osebnih podatkov, ki se nanašajo name, pravico do dostopa, popravka in v zvezi s tem omejitve obdelave, ter pravico do prenosljivosti in ugovora (vključno s pravico do pritožbe pri Informacijskem pooblaščencu).

S klikom na gumb »Shrani« potrjujem seznanitev z vsem zgoraj navedenim in oddajam svojo prijavo na dogodek.

Veselimo se srečanja z vami,

ekipa Kariernih centrov UL